top of page

Filosofi

Kjerag17mai.jpg

"I tire so of hearing people say, let things take their course. Tomorrow is another day. I do not need my freedom when I'm dead. I cannot live on tomorrow's bread."

-Langston Huges-

Velkommen til Sirdal Mountain Lodge, hvor gjesteopplevelsen er vår hjertesak og filosofi. Hos oss handler det ikke bare om å tilby et sted å bo, men om å skape minnerike øyeblikk som varer livet ut.

Ta med deg flokken din til oss

Sirdal Mountain Lodge er omgitt av den majestetiske skjønnheten i den norske fjellheimen. Vår filosofi er å la gjestene våre oppleve denne naturskjønnheten på nært hold. Fra fjellvandring og skiturer om vinteren til sykkelturer og fiske om sommeren, ønsker vi å tilby våre gjester muligheten til å forbinde seg med naturen og oppleve den i all sin prakt.

I Sirdal, en perle omringet av norske fjell, finner du en skattekiste av aktiviteter og opplevelser. Start dagen på det sjarmerende Hekta Bakeri, hvor ferske bakervarer og kaffe gir deg energi. Utforsk deretter den koselige interiørbutikken for lokale skatter.

Har du glemt noe til din fjelltur? besøk sportsbutikken for utstyr til fjellturer og skisport. Matelskere kan utforske slottet og dykke inn i fortyllende retter.

Eller nyt autentisk norsk mat på Kvæven Kro og Fjellstuen.

Sirdal er et reisemål som har noe for enhver smak, og du vil garantert finne din egen skreddersydde opplevelse her.

Litt om oss fra Pressen 

Uten disse er vi intet

Sirdalsvatnet hotel
jpgmaly Logo Visit sirdal.jpg
Bakeri Sirdal
huskyfarm logo.JPG
sirdal sport.png
logo slottet.JPG
logo-skisenter_edited.jpg
bottom of page